Motanul încălțat 2: Ultima dorință dublat in romana

Filme si Seriale Online Subtitrate
HD Motanul încălțat 2: Ultima dorință dublat in romana Online

Motanul încălțat 2: Ultima dorință dublat in romana HD

Puss in Boots: The Last Wish    

PG 102 min

7.9
IMDB: 7.9/10 116,102 voturi

Director: ,

Actori: , ,

Genul: AcţiuneAnimaţieAventuriComedie

Premii: Nominated for 1 Oscar. 5 wins & 51 nominations total

Tara: United States, Japan

  Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.

  Nominalizatul la Premiul Oscar, Antonio Banderas, revine cu vocea celebrului Motan încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws (nominalizata la Oscar Salma Hayek).

  În căutarea lor, Motanul și Kitty vor fi ajutați de un ticălos, vorbăreț și necruțător de vesel, Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). Împreună, trio-ul nostru de eroi va trebui să rămână cu un pas înaintea lui Goldilocks (nominalizata la Oscar Florence Pugh, Văduva neagră / Black Widow) și a familiei Three Bears Crime, „Big” Jack Horner (câștigătorul Emmy John Mulaney, Big Mouth) și un terifiant vânător de recompense, Lupul cel mare și rău (Wagner Moura, Narcos).

  

  Un comentariu

  Avatar DeseneAnimate
  • Buna, guest

   Titluri similare